Τρόποι αποστολής και επιστροφές

Διανομή

  • Όλες οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία, παραδίδονται και αποστέλλονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Οι παραγγελίες που υποβάλλονται τα Σάββατα, τις Κυριακές ή τις αργίες θα υποβάλλονται σε επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, καθώς οι καθυστερήσεις στις ταχυδρομικές υπηρεσίες ή τα τελωνεία είναι δυστυχώς εκτός ελέγχου μας.
  • Εάν ένα αντικείμενο δεν είναι διαθέσιμο, θα σας ενημερώσουμε αμέσως για τον χρόνο παράδοσης.
  • Τα έξοδα αποστολής εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της αγοράς και υπολογίζονται ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας, την επιλογή αποστολής που έχετε επιλέξει και τη διεύθυνση αποστολής.

Οι τιμές αποστολής έχουν ως εξής:

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
EU Απλή αποστολή Μέχρι 100€ (over 100€-free shipping) 9 € 5-7 Εργάσιμες Ημέρες
EU Αποστολή Express Μέχρι 500gr 28 € 1-2 Εργάσιμες Ημέρες
Outside EU Απλή αποστολή Μέχρι 100€ (πάνω από 100€-δωρεάν αποστολή) 9 € 7-10 Εργάσιμες Ημέρες
Outside EU Αποστολή Express Μέχρι 500gr 35 € 1-3 Εργάσιμες Ημέρες
Κύπρος Απλή αποστολή Μέχρι 100€ (πάνω από 100€-δωρεάν αποστολή) 9 € 4-6 Εργάσιμες Ημέρες
Κύπρος Αποστολή Express Μέχρι 2000gr 18 €  2-3 Εργάσιμες Ημέρες
Ελλάδα ELTA Courier up to 70€ (πάνω από 70€-δωρεάν αποστολή) 3 € 1-2 Εργάσιμες Ημέρες

Χώρες Αποστολής

Μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σας σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, της Αυστραλίας, της Μέσης Ανατολής και της Κίνας. (Για να δείτε τον πλήρη κατάλογο των χωρών όπου αποστέλλουμε, ελέγξτε εδώ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ελπίζουμε να λατρέψατε τα προϊόντα Blackmile, αλλά αν έχετε αλλάξει γνώμη, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε!

Πώς μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου;

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Η ημερομηνία παραλαβής είναι η ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στη διεύθυνση αποστολής. Μπορείτε να επιστρέψετε ολόκληρο ή μέρος της παραγγελίας σας χωρίς ερωτήσεις, υπό την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα που επιστρέφονται είναι καινούργια και αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους συσκευασία, με όλες τις ετικέτες και τις ετικέτες ανέπαφες. Σε αυτήν την περίπτωση θα αποζημιωθείτε με τον ίδιο τρόπο όπως πληρώσατε για την παραγγελία σας και θα πληρώσετε μόνο για τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Μπορώ να ανταλλάξω τα προϊόντα μου;

Ναι, ορισμένα προϊόντα (εκτός από πετσέτες, μάσκες, head to win, μαγιώ-κάτω μέρος, κάλτσες) μπορούν να ανταλλαχθούν κατόπιν αιτήματος. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@blackmile.eu αναφέροντας τον αριθμό απόδειξής σας.

Μεταφορικά Έξοδα

Εντός Ελλάδος
Οι επιστροφές – αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε (ΕΛΤΑ Courier) και πάντα με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή τη Blackmile.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση της Blackmile, δεν θα παραλαμβάνονται.

Επιστροφές
Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της Blackmile, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της Blackmile, τα έξοδα αποστολής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 2,49€.

Αλλαγές
Η πρώτη αλλαγή γίνεται πάντα δωρεάν, χωρίς χρέωση του πελάτη. Για κάθε επόμενη αλλαγή που αφορά την ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση 2,49€ για κάθε νέα αποστολή.

Πόσο διαρκεί η επιστροφή χρημάτων;

Ενδέχεται να παρακρατήσουμε την επιστροφή των ποσών που έχετε πληρώσει έως ότου λάβουμε το προϊόν που θα επιστραφεί. Οι επιστροφές χρημάτων υποβάλλονται σε γενική επεξεργασία εντός 7 ημερών από τη λήψη των επιστρεφόμενων αντικειμένων. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες τράπεζες ενδέχεται να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για την επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων.

Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα και να την τοποθετήσετε μέσα στο πακέτο. Τυχόν προϊόντα για επιστροφή αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση:

Blackmile

Κώστα Βάρναλη 11

15233 Χαλάνδρι

ΑΤΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ

Εάν η παραγγελία σας λείπει ένα στοιχείο, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@blackmile.eu και δώστε μας τον αριθμό τιμολογίου σας, ώστε να επιλύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές επικοινωνήστε μαζί μας στο info@blackmile.eu.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!