Τρόποι αποστολής και επιστροφές

Διανομή

  • Όλες οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία, παραδίδονται και αποστέλλονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Οι παραγγελίες που υποβάλλονται τα Σάββατα, τις Κυριακές ή τις αργίες θα υποβάλλονται σε επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, καθώς οι καθυστερήσεις στις ταχυδρομικές υπηρεσίες ή τα τελωνεία είναι δυστυχώς εκτός ελέγχου μας.
  • Εάν ένα αντικείμενο δεν είναι διαθέσιμο, θα σας ενημερώσουμε αμέσως για τον χρόνο παράδοσης.
  • Τα έξοδα αποστολής εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της αγοράς και υπολογίζονται ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας, την επιλογή αποστολής που έχετε επιλέξει και τη διεύθυνση αποστολής.

Οι τιμές αποστολής έχουν ως εξής:

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
EUΑπλή αποστολήΜέχρι 100€ (over 100€-free shipping)9 €5-7 Εργάσιμες Ημέρες
EUΑποστολή ExpressΜέχρι 500gr28 €1-2 Εργάσιμες Ημέρες
Outside EUΑπλή αποστολήΜέχρι 100€ (πάνω από 100€-δωρεάν αποστολή)9 €7-10 Εργάσιμες Ημέρες
Outside EUΑποστολή ExpressΜέχρι 500gr35 €1-3 Εργάσιμες Ημέρες
ΚύπροςΑπλή αποστολήΜέχρι 100€ (πάνω από 100€-δωρεάν αποστολή)9 €4-6 Εργάσιμες Ημέρες
ΚύπροςΑποστολή ExpressΜέχρι 2000gr18 € 2-3 Εργάσιμες Ημέρες
ΕλλάδαELTA Courierup to 70€ (πάνω από 70€-δωρεάν αποστολή)3 €1-2 Εργάσιμες Ημέρες

Χώρες Αποστολής

Μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σας σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, της Αυστραλίας, της Μέσης Ανατολής και της Κίνας. (Για να δείτε τον πλήρη κατάλογο των χωρών όπου αποστέλλουμε, ελέγξτε εδώ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ελπίζουμε να λατρέψατε τα προϊόντα Blackmile, αλλά αν έχετε αλλάξει γνώμη, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε!

Πώς μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου;

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Η ημερομηνία παραλαβής είναι η ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στη διεύθυνση αποστολής. Μπορείτε να επιστρέψετε ολόκληρο ή μέρος της παραγγελίας σας χωρίς ερωτήσεις, υπό την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα που επιστρέφονται είναι καινούργια και αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους συσκευασία, με όλες τις ετικέτες και τις ετικέτες ανέπαφες. Σε αυτήν την περίπτωση θα αποζημιωθείτε με τον ίδιο τρόπο όπως πληρώσατε για την παραγγελία σας και θα πληρώσετε μόνο για τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Μπορώ να ανταλλάξω τα προϊόντα μου;

Ναι, ορισμένα προϊόντα (εκτός από πετσέτες, μάσκες, head to win) μπορούν να ανταλλαχθούν κατόπιν αιτήματος. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@blackmile.eu αναφέροντας τον αριθμό απόδειξής σας.

Πόσο διαρκεί η επιστροφή χρημάτων;

Ενδέχεται να παρακρατήσουμε την επιστροφή των ποσών που έχετε πληρώσει έως ότου λάβουμε το προϊόν που θα επιστραφεί. Οι επιστροφές χρημάτων υποβάλλονται σε γενική επεξεργασία εντός 7 ημερών από τη λήψη των επιστρεφόμενων αντικειμένων. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες τράπεζες ενδέχεται να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για την επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων.

Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα και να την τοποθετήσετε μέσα στο πακέτο. Τυχόν προϊόντα για επιστροφή αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση:

Blackmile

Κώστα Βάρναλη 11

15233 Χαλάνδρι

ΑΤΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ

Εάν η παραγγελία σας λείπει ένα στοιχείο, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@blackmile.eu και δώστε μας τον αριθμό τιμολογίου σας, ώστε να επιλύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές επικοινωνήστε μαζί μας στο info@blackmile.eu.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!