Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

H BLACKMILE συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (γνωστός ως GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται μόνο για συγκεκριμένους και αυστηρά καθορισμένους σκοπούς, οι οποίοι σχετίζονται άμεσα με την επιχειρηματική μας δραστηριότητα.

Το Blackmile.eu έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν το επιθυμείτε. Ωστόσο, για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή με την εταιρία, πρέπει να μας δώσετε μερικές προσωπικές πληροφορίες. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα ζητήσουμε το πλήρες όνομά σας, τη διεύθυνση e-mail, τη διεύθυνση κατοικίας, τη διεύθυνση παράδοσης, τον αριθμό τηλεφώνου κ.λπ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή αίτημα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@blackmile.eu ή τηλεφωνικώς στο +302130407667 ή μπορείτε να μας γράψετε στο Blackmile, Κώστα Βάρναλη 11, Χαλάνδρι 15233, Ελλάδα.

  1. ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ

Συλλέγουμε μόνο τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία  της επιχείρησής, παρέχουμε τη συγκεκριμένη υπηρεσία που έχετε ζητήσει και για να σας ενημερώνουμε για όλα τα τελευταία συναρπαστικά νέα της BLACKMILE.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα πληροφοριών που συλλέγουμε για εσάς όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας:

  • Όνομα και επίθετο
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Πληροφορίες αγοράς
  • Οι λεπτομέρειες πληρωμής
  • Διεύθυνση παράδοσης
  • Διεύθυνση χρέωσης κ.λπ.

 

  1. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Οι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται η BLACKMILE κατά την περιήγησή σας ή την αγορά στο blackmile.eu είναι οι εξής:

  • κατόπιν συγκατάθεσής σας, συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ
  • συλλέγουμε τα απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα όταν ολοκληρώνετε και εκτελείτε την αγορά σας στο blackmile.eu όπως όνομα και επώνυμο, διεύθυνση e-mail, διεύθυνση αποστολής, διεύθυνση χρέωσης, τηλέφωνο και στοιχεία πληρωμής
  • συλλέγουμε τη διεύθυνση e-mail σας όταν εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter μας
  • επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε όταν επικοινωνείτε μαζί μας για την παροχή της ζητούμενης βοήθειας
  • για την εγγραφή του λογαριασμού σας, συλλέγουμε το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης, τους αριθμούς τηλεφώνου, τη διεύθυνση παράδοσης και χρέωσης, τα στοιχεία παραγγελιών, τα στοιχεία πληρωμής κ.λπ.

 

  1. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Η BLACKMILE συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • για την εκτέλεση των παραγγελιών σας
  • κατόπιν συγκατάθεσής σας, για να σας ενημερώσουμε για τα νέα προϊόντα, προσφορές κ.λπ. της BLACKMILE.
  • για τη δημιουργία και διαχείριση του διαδικτυακού σας λογαριασμού
  • να επικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την παραγγελία σας
  • για να απαντήσετε στα αιτήματά σας
  • να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις και να ασκήσουμε τα νομικά μας δικαιώματα

 

  1. Τι είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας
  • Η συγκατάθεσή σας. Είναι στη διακριτική σας ευχέρεια εάν θα επιτρέψετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για δραστηριότητες μάρκετινγκ ή / και για σκοπούς δημιουργίας προφίλ. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.
  • Εκτέλεση σύμβασης. Όταν αγοράζετε τα προϊόντα μας από τον ιστότοπό μας, χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τη σύμβασή μας μαζί σας.
  • Οι νομικές μας υποχρεώσεις. Ενδέχεται να είμαστε υποχρεωμένοι να επεξεργαστούμε ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με τον νόμο (π.χ. φορολογικούς νόμους).
  • Νόμιμο συμφέρον της Επιχείρησης.

 

  1. Ποιος είναι ο παραλήπτης των δεδομένων σας

Μπορούμε να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τις ακόλουθες κατηγορίες επιλεγμένων τρίτων μερών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου: ταχυμεταφορείς, αναλυτικά στοιχεία και πάροχοι μηχανών αναζήτησης που μας βοηθούν στη βελτίωση και βελτιστοποίηση του ιστότοπου, εταιρειών που πραγματοποιούν δραστηριότητες μάρκετινγκ, τραπεζικούς φορείς. Τα δεδομένα σας ενδέχεται να διαβιβαστούν σε δικαστικές και διοικητικές αρχές, σύμφωνα με το νόμο, για τον εντοπισμό και τη δίωξη εγκλημάτων, την πρόληψη και προστασία από απειλές κατά της δημόσιας ασφάλειας, για να επιτρέπεται στο BLACKMILE να ασκεί ή να υπερασπίζεται ένα δικαίωμα.

  1. ΠΑΙΔΙΑ

Πρέπει να είστε τουλάχιστον δεκαέξι ετών για να μας δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τουλάχιστον δεκαοκτώ ετών για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στον ιστότοπό μας. Συμμετέχοντας σε συναλλαγές μαζί μας, επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον δεκαοχτώ ετών και είστε πλήρως σε θέση να συνάψετε και να δεσμεύεστε από αυτές τις συναλλαγές.

  1. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας με τη BLACKMILE

Η BLACKMILE χρησιμοποιεί τεχνικές προστασίας δεδομένων, όπως διαδικασίες ελέγχου πρόσβασης, εικονικά ιδιωτικά δίκτυα, τείχη προστασίας και κρυπτογραφικούς μηχανισμούς. Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί η εμπιστευτικότητα, η ακεραιότητα και η αυθεντικότητα των δεδομένων και να περιορίσει τα δεδομένα που συλλέγονται και να παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα αποκλειστικά στους προοριζόμενους παραλήπτες, προκειμένου να διασφαλιστεί η εμπιστευτικότητα των πληροφοριών. Η Blackmile.eu χρησιμοποιεί ένα σύστημα ασφαλείας σύμφωνα με το σύστημα προστασίας κρυπτογράφησης SSL (Secure Socket Layer) που κρυπτογραφεί πληροφορίες για την όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική προστασία όλων των ευαίσθητων δεδομένων που σχετίζονται με τα μέσα πληρωμής.

  1. Πώς μπορούμε να διατηρούμε τα δεδομένα σας

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο διαφέρει ανάλογα με τον τύπο δραστηριότητας που περιλαμβάνει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους και κριτήρια:

α) τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται για την αγορά αγαθών στο blackmile.eu θα διατηρηθούν έως ότου ολοκληρωθούν οι διοικητικές και λογιστικές διατυπώσεις. Τα δεδομένα χρέωσης θα διατηρηθούν για δέκα χρόνια από την ημερομηνία χρέωσης.

β) Λογαριασμός BLACKMILE: εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν μέχρι να ζητήσετε ακύρωση του λογαριασμού σας. Συγκεκριμένα, ισχύει η ακόλουθη περίοδος διατήρησης δεδομένων:

  • Αίτημα διαγραφής λογαριασμού: τα προσωπικά δεδομένα θα καταργηθούν και οι παραγγελίες θα ανωνυμοποιηθούν
  • Ανενεργοί λογαριασμοί (λογαριασμοί που δεν έχουν καταγράψει ή έχουν παραγγείλει για περίοδο 12 μηνών): θα διαγραφούν και τυχόν παραγγελίες θα γίνουν ανώνυμες
  • Οι εκκρεμείς παραγγελίες θα αφαιρεθούν μετά από 5 ημέρες
  • Οι αποτυχημένες παραγγελίες θα αφαιρεθούν μετά από 2 ημέρες
  • Οι ακυρωμένες παραγγελίες θα καταργηθούν μετά από 2 ημέρες
  • Οι ολοκληρωμένες παραγγελίες θα ανωνυμοποιηθούν μετά από 6 μήνες

Μετά την παραπάνω περιγραφή της περιόδου διατήρησης, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν οριστικά ή θα καταστούν ανώνυμα διαφορετικά με μη αναστρέψιμο τρόπο. Εάν είναι λογικά απαραίτητο ή απαιτείται για την εκπλήρωση νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, επίλυση διαφορών, αποτροπή απάτης και κατάχρησης ή επιβολή των όρων και προϋποθέσεων μας, ενδέχεται επίσης να διατηρήσουμε ορισμένες από τις πληροφορίες σας όπως απαιτείται, ακόμη και μετά το κλείσιμο του λογαριασμού σας ή δεν είναι πλέον απαιτείται για την παροχή των υπηρεσιών σε εσάς.

  1. Σύνδεσμοι και υπηρεσίες τρίτων

Ο ιστότοπός μας περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους και υπηρεσίες τρίτων. Μην ξεχνάτε ότι όταν χρησιμοποιείτε έναν σύνδεσμο για να μεταβείτε από το www.blackmile.eu σε έναν άλλο ιστότοπο ή ζητάτε μια υπηρεσία από τρίτο μέρος, η Πολιτική Απορρήτου της Blackmile δεν ισχύει πλέον.

Η περιήγησή σας και η αλληλεπίδραση σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ή οι συναλλαγές σας με οποιονδήποτε άλλο τρίτο πάροχο υπηρεσιών, υπόκεινται στους κανόνες και τις πολιτικές του ίδιου του ιστότοπου ή του παρόχου υπηρεσιών τρίτου μέρους.

Δεν παρακολουθούμε, δεν ελέγχουμε ή υποστηρίζουμε τις πρακτικές απορρήτου τρίτων.

Σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με τις πρακτικές απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε ή τρίτου φορέα παροχής υπηρεσιών με τον οποίο ασχολείστε και να επικοινωνήσετε μαζί τους εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις αντίστοιχες πολιτικές και πρακτικές απορρήτου τους.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει αποκλειστικά για προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εμάς και δεν ισχύει για αυτούς τους ιστότοπους τρίτων μερών και τρίτους παρόχους υπηρεσιών.

  1. Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών

Δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε ασφαλή και θα λάβουμε εύλογες προφυλάξεις για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία από απώλεια και κατάχρηση. Δεν πουλάμε τα προσωπικά σας στοιχεία για κανένα σκοπό. Έχουμε εφαρμόσει τεχνικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που έχουμε υπό τον έλεγχό μας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, παράνομη καταστροφή, τυχαία απώλεια, ακατάλληλη χρήση ή αποκάλυψη. Όλοι οι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων που έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες υποχρεούνται να σέβονται την εμπιστευτικότητα των προσωπικών πληροφοριών όλων των χρηστών των υπηρεσιών μας.

  1. Τα δικαιώματά σας

Το δικαίωμά σας να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας: Εάν στηριζόμαστε στη συγκατάθεσή σας ως νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Το δικαίωμά σας πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που μας έχετε παράσχει, καθώς και μια ενημερωμένη λίστα των ατόμων που μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Το δικαίωμά σας για διόρθωση πληροφοριών: Εάν τα προσωπικά σας στοιχεία, που μας έχετε παράσχει, είναι ανακριβή ή ελλιπή, έχετε το δικαίωμα να τα διορθώσετε.

Το δικαίωμά σας να διαγράψετε πληροφορίες: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως όταν δεν τα χρειαζόμαστε πλέον ή εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας (όπου ισχύει).

Το δικαίωμά σας να περιορίσετε τις πληροφορίες: Έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων εάν τα δεδομένα είναι ανακριβή ή εάν δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα για τους σκοπούς για τους οποίους τα διατηρούμε κ.λπ.

Το δικαίωμά σας στη φορητότητα δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να λάβετε προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει, σε δομημένη, ηλεκτρονική μορφή και να μας ζητήσετε να μεταδώσουμε τέτοια δεδομένα σε τρίτο μέρος της επιλογής σας.

Το δικαίωμά σας να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή: Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, η οποία μπορεί να αποδεχθεί σχετικές καταγγελίες που υποβάλλονται είτε σε γραπτή μορφή στο γραφείο της (Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα) ή ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Μπορείτε να υποβάλετε τα αιτήματά σας στη διεύθυνση info@blackmile.eu και θα ικανοποιήσει τα αιτήματά σας εντός ενός μηνός, εκτός εάν η σχετική διαδικασία είναι σχεδόν αδύνατη για εμάς.

  1. Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να ακούσουμε τους πελάτες μας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας ή θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όπως αναφέρεται παραπάνω ή να έχετε καταγγελία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@blackmile.eu ή τηλεφωνικά στο +302130407667 ή μπορείτε να μας γράψετε Κώστα Βάρναλη 11, Χαλάνδρι ΤΚ 15233, Ελλάδα.

  1. Ενημερώσεις – αλλαγές

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων κατά την κρίση μας. Οι αλλαγές στην Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων μας θα τεθούν σε ισχύ από την ημερομηνία δημοσίευσής τους στον ιστότοπό μας. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων για να ενημερώνεστε για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία.