Όροι πληρωμής

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Δεχόμαστε αυτήν τη στιγμή τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα. Η BLACKMILE δέχεται όλες τις κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners
  • PayPal
  • Με αντικαταβολή. Για αγορές εντός Ελλάδας μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά κατά την παράδοση του προϊόντος. (Επιπρόσθετη χρέωση, ανέρχεται σε 3 €).

Σημείωση: Για αγορές άνω των 100 ευρώ που πραγματοποιούνται με πιστωτικές κάρτες ελληνικών τραπεζών υπάρχει η δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων.

Πόσο ασφαλές είναι να πληρώνετε στο διαδίκτυο;

Η BLACKMILE δεν αποθηκεύει με κανέναν τρόπο αριθμούς πιστωτικών καρτών. Κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών πληρωμών ο χρήστης μεταφέρεται σε μια ασφαλή, κρυπτογραφημένη σελίδα που ανήκει αποκλειστικά στην Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του εγκατεστημένου συστήματος πρωτοκόλλου SSL. Η τράπεζα επεξεργάζεται πλήρως τη συναλλαγή πληρωμής και ειδοποιεί την εταιρεία όταν έχει ολοκληρωθεί.

Η πληρωμή μου απορρίφθηκε. Τι μπορώ να κάνω;

Εάν η πληρωμή σας δεν ολοκληρώθηκε, αυτό σημαίνει ότι απορρίφθηκε από την τράπεζα. Ελέγξτε ξανά εάν έχετε συμπληρώσει τα σωστά στοιχεία χρέωσης, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας λήξης ή του κωδικού CVC.
Εάν τα δεδομένα σας είναι σωστά, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την τράπεζά σας για περισσότερες λεπτομέρειες. Λόγω της πολιτικής απορρήτου δεν λαμβάνουμε λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο αυτής της απόρριψης από τις τράπεζες.
Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο πληρωμής για να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση.