Όροι χρήσης

  1. Γενικοί όροι

Η ιστοσελίδα www.blackmile.eu (εφεξής «ο ιστότοπός μας» ή «www.blackmile.eu») είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης «Στυλιανός Απ. Βάσιλας» (εφεξής« BLACKMILE »ή« εμείς »), με έδρα την οδό Κώστα Βάρναλη 11, Χαλάνδρι, Αττική, Α.Φ.Μ. 132021331, Δ.Ο.Υ. Χολαργού, Αριθμός ΓΕΜΗ: 146070501000, τηλ: +302130407667 . Κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου, οι χρήστες αναγνωρίζουν ότι είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν αυτούς τους Όρους χρήσης. Με την πρόσβαση στον ιστότοπο, ο χρήστης θεωρείται ότι αποδέχθηκε αμετάκλητα αυτούς τους Όρους Χρήσης και ότι έχει συμφωνήσει να τηρεί αυτούς. Εάν ο χρήστης δεν αποδέχεται αυτούς τους όρους, η μόνη λύση είναι να διακόψει τη χρήση του ιστότοπου. Με την επιφύλαξη των παρακάτω όρων, λαμβάνουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που έχουν πρόσβαση μέσω του ιστότοπού μας είναι ακριβείς και ενημερωμένες, αλλά δεν μπορούν να παρέχουν καμία εγγύηση ή εγγύηση ως προς την ακρίβεια ή την πληρότητα οποιωνδήποτε πληροφοριών σχετικά με αυτήν. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε το περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς ευθύνη.

  1. Απόρρητο

Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου των Προσωπικών Δεδομένων εδώ.

  1. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με τα αρχεία που περιέχονται στον ιστότοπο και οποιοδήποτε στοιχείο δημιουργείται για τον ιστότοπο (φωτογραφίες, εικόνες, βίντεο, ήχοι, έγγραφα, γραφικά κ.λπ.), συμπεριλαμβανομένων λογισμικού και βάσεων δεδομένων, ανήκουν αποκλειστικά στην BLACKMILE και διέπονται και προστατεύονται από τις διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. Η αναπαραγωγή οποιουδήποτε μέρους ή ολόκληρου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή επιτρέπεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναπαραγωγή και χρήση αντιγράφων της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της. Επίσης, τα περιεχόμενα ενδέχεται να μην αναδημοσιευθούν, να πωληθούν, να αντιγραφούν, να διανεμηθούν, να μεταδοθούν, να αδειοδοτηθούν, να μεταδοθούν ή να τροποποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο, εν μέρει ή πλήρως, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

  1. Πολιτική παράδοσης και αποστολής

Για την Πολιτική Παράδοσης και Αποστολής παρακαλούμε ελέγξτε εδώ.

  1. Περιορισμός ευθύνης

Αποποιείται κάθε ευθύνη – συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριστικά – για τυχόν διακοπές στη διαθεσιμότητα του ιστότοπου, τυχόν εμφάνιση σφαλμάτων, τυχόν ανακρίβεια ή παράλειψη σχετικά με τις διαθέσιμες πληροφορίες στον ιστότοπο και γενικά για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, ανεξάρτητα από τα αίτια ή τα αποτελέσματα, οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από ιούς ή άλλο τεχνολογικά επιβλαβές υλικό που μπορεί να μολύνει το υλικό, το λογισμικό ή τα δεδομένα σας ως αποτέλεσμα της χρήσης της ιστοσελίδας ή τυχόν συνδεδεμένων ιστότοπων.

  1. Cookies

Για την Πολιτική μας για τα Cookies, παρακαλούμε ελέγξτε εδώ

  1. Ασφάλεια

Σήμερα το πρωτόκολλο SSL, είναι το παγκόσμιο πρότυπο ιστού για πιστοποίηση ιστότοπων μεταξύ χρηστών του Διαδικτύου και επίσης για κωδικοποίηση στοιχείων μεταξύ χρηστών και διακομιστών ιστού. Μια κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ του πελάτη και του διακομιστή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό λήψης, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά. Επιπλέον, η BLACKMILE δεν αποθηκεύει με κανέναν τρόπο αριθμούς πιστωτικών καρτών. Κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών πληρωμών ο χρήστης μεταφέρεται σε μια ασφαλή, κρυπτογραφημένη σελίδα που ανήκει αποκλειστικά στην Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του εγκατεστημένου συστήματος πρωτοκόλλου SSL. Η τράπεζα επεξεργάζεται πλήρως τη συναλλαγή πληρωμής και ειδοποιεί την εταιρεία όταν έχει ολοκληρωθεί.

  1. Εφαρμοστέος νόμος

Αυτοί οι Όροι χρήσης καθώς και οι τροποποιήσεις τους διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο και τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τυχόν διαφορές που προκύπτουν από ή σε σχέση με την ερμηνεία, την εγκυρότητα ή την εκτέλεση αυτών των Όρων χρήσης υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των αρμόδιων δικαστηρίων της Αθήνας. Πριν από την υποβολή επίσημης νομικής αξίωσης, πρέπει πρώτα να προσπαθήσετε να επιλύσετε οποιαδήποτε διαφορά που μπορεί να έχει συμβεί μαζί μας χρησιμοποιώντας εξωδικαστικά μέσα. Σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθ. 524/2013 σχετικά με την επίλυση διαδικτυακών διαφορών για καταναλωτικές διαφορές, μπορείτε να παραπέμψετε τις διαφορές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home. chooselanguage ή μπορείτε να αναφέρετε διαφορές που σχετίζονται με την πώληση του Προϊόντος στην οντότητα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών «Ο Διαμεσολαβητής Καταναλωτών, Συνήγορος του Καταναλωτή, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 144, 11471, Αθήνα, Ελλάδα, e-mail: grammateia@synigoroskatanaloti.gr, ιστότοπος: http://www.synigoroskatanaloti.gr, τηλέφωνο: 00302106460862. Οποιαδήποτε διάταξη των παραπάνω όρων που θεωρείται παράνομη παύει αυτόματα να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς να επηρεάζεται η εγκυρότητα των υπόλοιπων όρων. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@blackmile.eu σχετικά με την ηλεκτρονική σας αγορά.

  1. Τροποποίηση των όρων

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι οι Όροι χρήσης, των οποίων η Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, αποτελούν την πλήρη και μοναδική συμφωνία μεταξύ μας σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή δημοσιεύοντας τις αλλαγές στον ιστότοπό μας. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα είναι αποτελεσματική μόλις δημοσιευτεί στο www.blackmile.eu. Σας ενθαρρύνουμε να επισκέπτεστε τακτικά αυτήν την ενότητα του ιστότοπου για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.